Victorias Secret Fantasy Bra(s)

Nu kanske jag avviker från mitt vanliga ämne men glittrande, blingiga saker är ju något jag älskar och vad är mer blingigt än Victorias Secret Fashion Show och den spektakulära “fantasy bra” som skapas. I år var det inte bara en utan två fantasy bra’s och de bars av Alessandra Ambrosio (den röda) och Adriana Lima (den blåa)! (Och för första gången hölls visningen i London!)

la-ar-victorias-secret-fantasy-bras-20141103

16 000 diamanter, blå safirer och rubiner, infattade i 18 karats guld, skapar dessa “underkläder” som är värderade till 2 miljoner dollar styck. De är designade av Mouawad och har tagit 1380 timmar att tillverka!

Vilken är din favorit, den röda eller den blåa?

Vill du spana in dem närmare så kan du kolla in videon nedan. 

Maybe a bit off topic but I just need to mention this years Victoria Secret Fantasy Bra(s). This year for the first time there were two bras, worn by Alessandra Ambrosio (the red) and Adriana Lima (the blue). 

16 000 diamonds, blue saphires and rubies, set in 18 carat gold, make up these two pieces of art, that are worth about 2 million dollars. They are designed by the well known jeweller Mouawad and took about 1380 hours to make! 

Which one is your favourite, the blue or the red one?

Leave a Reply